Torty

CZEKOLADOWY STRACIATELLA   –  CZEKOLADOWY Z KAWAŁECZKAMI NATURALNEJ CZEKOLADY
CZEKOLADOWY FEUILLETNE  –  MUS CZEKOLADOWY Z BEZĄ WŁOSKĄ , WYCIĄGIEM Z NATURALNYCH ORZECHÓW WŁOSKICH  ORAZ CHRUPIĄCYMI PŁATKAMI
SZWARCWALDZKI – KLASYCZNY , CZEKOLADOWO – ŚMIETANKOWY Z WIŚNIAMI
ORZECHOWY – MUS ORZECHOWY Z LIKIEREM AMARETTO

RAFAELLO  –  MUS SEROWO ŚMIETANKOWY Z BRZOSKWINIĄ I WIÓRKAMI KOKOSOWYMI

BOUNTY – POŁĄCZENIE SMAKÓW KREMÓW BUDYNIOWYCH WANILIOWEGO I CZEKOLADOWEGO
MARCHEWKOWY  –   KOMPOZYCJA ZŁOŻONA Z MARCHEWKI , ORZECHÓW WŁOSKICH ,SKÓRKI I SOKU CYTRYNOWEGO ORAZ SERKÓW PHILADELPHIA  I  MASCARPONE
TIRAMISU – KLASYCZNY DESER NA BAZIE SERKA MASCARPONE , KAWY I LIKIERU AMARETTO

Torty bezowe na bazie serka mascarpone

  • MIGDAŁOWY Z LIKIEREM COINTREAU
  • KAWOWY Z LIKIEREM KAHLUA
  • CYTRYNOWY Z LIKIEREM LIMONCELLO
  • Z KONFITURĄ ŻURAWINOWĄ
  • Z MARAKUJĄ
  • KAJMAKOWY ( TOFFI )  – PYSZNY , NIEPRZESŁODZONY ,NATURALNIE GOTOWANYBITA ŚMIETANA Z MALINAMI
  • OWOCOWY Z MARAKUJA , BITĄ ŚMIETANĄ I SERKIEM MASCARPONE

Ciasta i ciastka

  • SERNIK NA ZIMNO
  • SERNIK WIEDEŃSKI
  • PASCHA TRADYCYJNA
  • SZARLOTKĘ Z BEZĄ
  • MAKOWIEC
  • TARTA  MIGDAŁOWO JABŁKOWĄ
  • TARTA OWOCOWĄ
  • TARTA CYTRYNOWĄ
  • TARTA  KAJMAKOWĄ
  • BROWNIES
  • MURZYNEK
  • COMBER
  • KEKS
  • BABKA JOGURTOWĄ
  • CIASTKA OWSIANE Z ŻURAWINĄ

Ciastka sztukowe kremowe

 WZ , NAPOLEONKA , KREMÓWKA PAPIESKA , TARTOLETKA OWOCOWA , TARTOLETKA KAJMAKOWA , TARTOLETKA CYTRYNOWA  BEZIKI Z BITĄ ŚMIETANĄ I OWOCAMI , ROŻKI Z CIASTA PÓŁFRANCUSKIEGO Z BITĄ ŚMIETANĄ ,BABECZKI WANILIOWE ,

Ciastka śniadaniowe

CROISANTY MAŚLANE , CROISANTY MIGDAŁOWE , BUŁECZKI ( ZAWIJASKI ) Z RODZYNKAMI , MIGDAŁAMI LUB JABŁKIEM ,TARTY BRZOSKWINIOWE  I  Z JABŁKIEM , PALEMKI ( PALMIERY ) ,